PAN i OKK Sloboda biraju najbolji navijački slogan

Nagradni konkurs

PAN i OKK Sloboda biraju najbolji navijački slogan

Sponzorski tekst

Kako bi podržao Omladinski košarkaški klub Sloboda, Pan organizuje konkurs za najbolji navijački slogan, a sa ciljem kreiranja najvećeg transparenta kojeg će koristiti sve buduće generacije navijača ovog kluba. 

Pan vas poziva da svojim prijedlozima slogana pokažete koliko ste kreativni i domišljati, te koliko je razvijen vaš navijački duh i ljubav prema Slobodi i košarci. 

Prijedloge slogana možete postavljati na Facebook stranici Pan BiH u periodu od 15. januara do 15. februara 2016. godine, a kao najbolji slogan će biti odabran onaj koji na kraju konkursa bude imao najviše glasova. 

Iako je autoru nagrada i sama činjenica da će se njegovim sloganom na neki način obilježiti istorija OKK Slobode, Pan će obezbijediti i dodatne nagrade za pobjednika: količinu Pan piva u težini pobjednika konkursa, navijačku majicu i duksericu. A nagraditi će i 2, 3, 4. i 5. mjesto sa navijačkim duksericama i majicama.

Izrada najvećeg navijačkog transparenta je samo jedna od zanimljivih aktivnosti planiranih u saradnji brenda PAN i OKK Sloboda, za realizaciju kako na terenu, tako i van njega.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi