Otpisana zvijezda pokušava zaboraviti sve što se desilo: Odlučio je uživati kao nikad ranije
Foto - Screenshot

Papu Gomez odmara i čeka

Otpisana zvijezda pokušava zaboraviti sve što se desilo: Odlučio je uživati kao nikad ranije

M. Šljivak

Alejandro Papu Gomez otpisan je od strane trenera Atalante Gian Piera Gasperinija.

Iako je prethodnih godina bio ikona tima iz Bergama, Papu je preko noći postao nepoželjan i očekuje se da će on do kraja prelaznog roka promijeniti tim.

Otpisani Papu do pronalska novog kluba maksimalno uživa. Izleti, roštilj i zabava su njegova svakodnevnica i očigledno na taj način pokušava pobjeći od činjenice da ga je njegov voljeni tim otpisao.

Argentinski fudbaler je prethodnih sedam godina proveo u Atalanti. Zabio je 59 golova u 252 meča, no sve se iznenada promijenilo i on vjerovatno više neće igrati za Atalantu.

Zato je došlo vrijeme i da se malo uživa.

Top Komentari

MaDaj
A kad igrač hoće da napusti tim u kom je proveo velik deo karijere mi pljujemo po njemu, govorimo kako je sve u lovi ovo ono... gdje je ko da pljuje atalantu jer su otpisali ovog tipa? Gdje je ljubav?
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi