Paris Hilton: Ronaldo je slabić

Paris Hilton: Ronaldo je slabić

Bogata nasljednica Paris Hilton priznala je da je platila španskom "čarobnjaku" Pepeu da začara najveću zvijezdu madridskog Reala, Portugalca Cristiana Ronalda.

Svijet su ovoga ljeta obišle fotografije Paris i Cristiana i njihove razuzdane zabave u Kaliforniji. Međutim, druženje izgleda nije završilo na najljepši mogući način.

"Ja zaista ne mogu podnijeti kad je neko podmukao kao što je to Ronaldo. Ne želim muškarca koji se ponaša kao djevojčica. Ronaldo je slabić", rekla je mlada bogatašica.

Vještac Pepe je prije nekoliko dana u španskim medijima izjavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih ljubavnica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije