"Park penisa" odvukao publiku sa Olimpijade

Turisti znaju šta žele

"Park penisa" odvukao publiku sa Olimpijade

M. Šljivak

Olimpijske igre u PyeongChangu nisu zabilježile fascinantnu posjetu. Publika ne uživa u čarima zimskih sportova već zabavu pokušava naći na drugim, mnogo interesantnijim mjestima.

Jedna od omiljenih turističkih destinacija Južnokoreanaca je takozvani "Park penisa". To je park prepun kipova i statua penisa u erekciji i podignut je u spomen mlade djevice čiji je ljubavnik otišao da peca i nikada se nije vratio.

Ona ga je dugo čekala na obali. Potom je naišla velika oluja i djevojka je izgubila život, ali je njen duh nastavio da luta obalom, te je otjerao sve ribe.

Bizarni park privukao je veliku pažnju i turista koji su došli na Olimpijske igre. On im jemnogo interesantniji od dešavanja na sportskim borilištima i zabilježen je veliki broj posjeta ovom parku.

Od PyeongChanga je udaljen samo sat vremena vožnje. Svi su pohrlili da vide sve uživo, te naravno da zabilježe sve i sa kamerama.

Top Komentari

Medo-Brundo
pas fin clanak...divota citati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi