Parodija na Kyrgiosovu aroganciju
Foto: EPA

Odlično oslikana arogancija

Parodija na Kyrgiosovu aroganciju

Dž. Mrakić

Nick Kyrgios ime je kontroverznog australskog tenisera koji je nedavno izazvanim skandalom dospio u fokus medijske pažnje.

Kyrgios, koji je trenutno 41. teniser na ATP listi, u toku meča sa Stanom Wawrinkom u Montrealu uputio je neumjestan komentar švicarskom teniseru.

"Kokkinakis je spavao s tvojom djevojkom“, bile su riječi 20-godišnjeg Australca i tako u veliki teniski skandal uključio i mladu Hrvaticu Donnu Vekić. 

Pored toga što je sebi priredio javnu sramotu i što je kažnjen od Svjetske teniske federacije, Kyrgios je meta i mnogih degradirajućih komentara i fotografija.

YouTube kanal superwog objavio je parodiju na račun Australca koji na komičan način prikazuje svu aroganciju koju isti „prosipa“ na terenima otkako se pojavio na velikoj teniskoj sceni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.