Objavio vrući video kako se ljubi s djevojkom, a onda je ona krenula da ga dira gdje ne treba

Paul Pierce ponovo šokirao javnost

Objavio vrući video kako se ljubi s djevojkom, a onda je ona krenula da ga dira gdje ne treba

Endin Čaušević

Slavni NBA košarkaš Paul Pierce prije nekoliko godina završio je svoju igračku karijeru, a sada maksimalno uživa u penziji i to ne krije od očiju javnosti jer s vremena na vrijeme objavi neki kontroverzni snimak.

Pierce je svojevremeno bio jedan od najboljih NBA košarkaša, a najbolji period svoje igračke karijere proveo je u Boston Celticsima s kojima je 2008. godine došao do prstena. Tada je igrao nevjerovatnu sezonu, te je proglašen i MVP igračem u finalnoj seriji protiv LA LA Lakersa.

Ovaj 44-godišnjak je nakon završetka igračke karijere odlučio da ostane u svijetu košarke, ali na nešto drugačiji način. Nije se posvetio trenerskom poslu jer je govorio da je to za nejga previše stresno.

Pierce je odlučio da bude stručni komentator i bio je dio NBA emisije na ESPN-u gdje je oduševljavao svojim komentarima, ali sve je završeno prije godinu dana kada je dobio otkaz.

Tada je napravio nevjerovatnu stvar jer je na Instagramu odlučio da ide uživo sa svoje kućne zabave, a javnost je vidjela ono što nije smjela. Pierce je angažovao striptizete kako bi se malo zabavio i odlučio se pohvaliti na Instagramu, ali nije ni slutio kakve probleme će sebi stvoriti.

Nakon što je video postao viralan čelni ljudi ESPN-a odlučili su da Pierceu uruče otkaz. Nekoliko mjeseci kasnije bio je ponovo u centru pažnje jer je kod njega pronađena marihuana zbog čega je bio uhapšen.

Oglasi

Taman kada se situacija malo smirila Pierce je napravio novi skandal koji je ovih dana glavna tema američke javnosti. Legendarni košarkaš ponovo je objavio video na društvenim mrežama, ali ovaj put je prešao svaku granicu.

Naime, on je objavio video iz spavaće sobe, a s njim je tu bila i njegova djevojka Sophia Elizabeth. Pierce i Sophia su se nedavno počeli zabavljati, ali video koji su objavili je sve ostavio bez teksta.

NBA legend Paul Pierce shows off his bedroom games with girlfriend | Marca

Na videu se vidi kako Pierce i njegova djevojka leže u spavaćoj sobi, a onda su se prepustili strastima. Dok je bivši košarkaš Celticsa sve to snimao njena ruka je krenula gdje ne treba, ali jasno je bilo da to ne radi slučajno.

"On je sad moj ku*ve. Sada zvanično znate da smo zajedno", rekla je Sophia dok je Pierce snimao video.

Oglasi

Pierce je uživao i uz osmijeh sve to snimao, ali očito da je malo ko očekivao od njega da bi mogao sve to javno da objavi. Video je šokirao javnost u Americi, a mnogi su osudili ovog 44-godišnjaka i poručili mu da se ne smije tako ponašati jer je idol mnogih mladih košarkaša širom svijeta.

[twitter]https://twitter.com/LIKELAMAR/status/1504156297079365635[/twitter]

Američki mediji pišu da je Piercevo skandalozno ponašanje počelo nakon što je njegova supruga Julie zatražila razvod. Ona više nije mogla da trpi njegovo ponašanje i stalne prevare i odlučila je da ga napusti što je Piercea očito šokiralo.

Who Is Paul Pierce's Wife Julie Landrum?

Nakon toga je u potpunosti izgubio kompas, a djevojke mijenja skoro na mjesečnoj bazi. Njegovi fanovi su tužni što se jedan takav košarkaš ponaša i pribojavaju se da će pasti na samo dno ukoliko tako nastavi.

Paul i Julie su se vjenčali 2010. godine i izgledalo je da su u sretnom braku. Zajedno imaju i troje djece, ali ispostavilo se da je njegov brak daleko od idiličnog kako se činilo u prvi mah. Sve se raspalo kada je Julie otkrila njegove prevarei odlučila je da ga napusti zbog čega je Pierce očito pogubio konce i više ne zna kako da se ponaša.

Također, mediji u Americi pišu da se Pierce odao alkoholu i marihuani, te da je gotovo uvijek "pod gasom" zbog čega i ne čudi zašto objavljuje takve stvari na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi