Teniska ljepotica bivšem otkrila koliko se se*sala u zadnjih 30 dana, samo se kiselo nasmijao

Interesantan "dvoboj" prepun zabave i šale

Teniska ljepotica bivšem otkrila koliko se se*sala u zadnjih 30 dana, samo se kiselo nasmijao

Edmir Škorić

Španska teniserka Paula Badosa je 2020. godine bila u kratkoj vezi s Davidom Broncanom, kojeg je sada posjetila u ulozi gošće u njegovoj zabavnoj emisiji.

Badosa je jako lijepa, pametna i zabavna, što je potvrdila u emisiji dok ju je ispitivao njen bivši dečko. Španjolka je ranije bila gost emisije, ali je sjedila u publici, sada je ipak ona bila u glavnoj ulozi.

Iako su prije tri godine hodali, pa prekinuli, Paula i David ostali su bliski prijatelji. Stoga je intervju obilovao smiješnim šalama.

Najiščekivaniji trenutak, kakav god on bio, bila su famozna pitanja novca i seksa koja je Badosa jako dobro savladala.

“Oduvijek sam bila strastvena oko ovog pitanja. Prije dvije ili tri godine smo se šalili i uvijek sam govorila: 'Moj san i moj cilj je imati više od tebe' i, na kraju, mogu reći da imam više od tebe", rekla je najbolja španska teniserka prije aplauza, a onda joj je voditelj, dakle bivši dečko, ustao i pružio ruku, svjestan genijalno-zabavnog odgovora Badose.

Oglasi

Što se tiče broja seksualnih odnosa prošlog mjeseca, Paula nije propustila priliku zaljuljati Broncana odgovorom. "Imam ga, često. Imala sam dobar mjesec. Sve je dio fizičke pripreme, kardio…” odgovorila je kroz smijeh.

Komičar i voditelj je također u šali Badosi rekao: "Ja sam te trenirao. Doduše, vrlo kratko, ali bio sam tu. Ne želim da sebi odajem priznanje, da, ti si genij, ali i ja sam ti pomagao", dodao je Broncano.

“Mislim da sam te vrlo malo puta vidio da nisi u sportskoj opremi, možda tri ili četiri puta", komentarisao je Broncano Badosu, koja je govorila o aspektima koji se u svijetu sporta čine tabu, poput menstruacije. “Ima veliki utjecaj. Ljudi ne znaju, a ja treniram na temelju onoga što osjećam u tom pogledu, s više ili manje energije”, objasnila je.

U zabavnom intervjuu, bilo je i nekih ozbiljnih tema. Sport i politika, naprimjer.

"Apsolutno se ne bi smjeli miješati. Nažalost, bili su uključeni, ali ja to nikada neću razumjeti. Sport i politika nemaju nikakve veze jedno s drugim.. Postoji mnogo mišljenja i mi ne znamo 100% sve, niti ćemo znati".

Badosa je trenutno 42. na WTA listi, a ova 25-godišnja teniserka je u ljeto 2022. bila na broju 2. Ima tri osvojene titule u karijeri, a posljednji meč odigrala je 1. maja u Madridu, kada je izgubila od Marije Sakkari sa 6:4, 6:4 u osmini finala.

Oglasi