Kćerka najvećeg ikad kao od majke rođena: Rodila je dvoje djece i nestvarno je koliko ima godina

Ovih dana je u centru pažnje

Kćerka najvećeg ikad kao od majke rođena: Rodila je dvoje djece i nestvarno je koliko ima godina

Admin Čaušević

Hokej kao sport nije toliko popularan na balkanskom području, međutim bez obzira na to pojedine hokejaške legende su itekako itekako popularne širom svijeta pa tako i kod nas. To je sigurno slučaj sa 63-godišnjim Wayneom Gretzkyjem.

Wayne Gretzky se smatra najboljim hokejašem ikada. Kanađanin je vodeći strijalac i najbolji asistent u historiji NHL-a, a tokom karijere je osvojio četiri Stanley Cupa.

Čuveni Kanađanin ima petero djece, a najviše pažnje privlači njegova najstarija kćerka. U pitanju je 35-godišnja Paulina Gretzky koja je poznata influenserica i manekenka.

Paulina je izgradila uspješnu karijeru modela s više od miliona pratitelja na Instagramu, a također je glumila u filmovima uključujući Grown Ups 2 s Adamom Sandlerom i Davidom Spadeom u glavnim ulogama.

Manekenka je u braku sa šesterostrukim svjetskim prvakom u golfu Dustinom Johnsonom, ali i je poznata i zbog pikantnih fotografija.

Tako je svojevremeno na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je kao od majke rođena. Rukama i nogama je prekrila svoje intimne dijelove, a preko glave je nosila šešir.

Sve to ne smeta njenom mužu s kojim ima dvoje djece, a zanimljivo da još pamti savjet svog oca kada je u pitanju izbor životnog saputnika.

"Najbolji savjet za izlaske koji sam ikada dobila bio je od mog oca. Rekao mi je da odvagnem prednosti i nedostatke hodanja s nekim”, napisala je Paulina na Instagramu te nastavila.

"Ako ima malo nedostataka, a mnogo prednosti, nemoj ga odmah odbaciti. Ako mane nadmašuju prednosti, onda ne pokušavaj biti osoba koja misli da ih može promijeniti."

Johnson i Paulina su se vjenčali u aprilu 2023. godine nakon što su bili zaručeni skoro 10 godina. Par zajedno ima dva sina: Tatuma, rođenog 19. januara 2015., i Rivera Jonesa, rođenog 12. juna 2017.

Američkog golfera ovih dana očekuje novi nastup na čuvenom Mastersu, a nema sumnje da će mu najveća podrška biti upravo atraktivna Paulina.