Paulinho napravio potez o kojem pričaju svi u Barceloni
Foto: EPA

A nije ni zaigrao

Paulinho napravio potez o kojem pričaju svi u Barceloni

E. Škorić

Brazilski veznjak Paulinho jučer je potpisao za Barcelonu i to mu je definitivno najveći korak u karijeri.

Bivši igrač Tottenhama igrao je u Kini, a onda za 40 miliona eura prešao u Barcelonu. Nije stigao još da pokaže koliko zna na terenu, no izvan njega je napravio nevjerovatan i hvale vrijedan potez.

Liang Ke, s kojim je Paulinho radio u Kini, otkrio je kako je Brazilac kupio automobil svom vozaču kada je stigao u Barcelonu.

"Nikada ga nije udarila slava u glavu i on će vam uvijek reći 'zdravo' ili 'hvala'. Uivjek gleda kako vam je u svakom trenutku i mogu reći da voli da daruje novac", kazao je Ke, dodavši:

"Rijetko ko je tako velikodušan. Pa kada je došao u Barcelonu, on je svom vozaču kupio Mercedes".

Paulinhove ljudske kvalitete nisu upitne, budu li takve i one nogometne, navijači Barcelone mogu da počnu slaviti. On bi u četvrtak trebao biti predstavljen na Nou Campu, kada će zvanično potpisati ugovor s Kataloncima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije