Pennantova supruga oblinama zaludila muškarce

Kad je vidite, bit će vam sve jasno!

Pennantova supruga oblinama zaludila muškarce

O. Lekić

Da li se sjećate Jermaina Pennanta, fudbalera koji je svojevremeno nosio dresove Arsenala i Liverpoola?

Pennant je 2006. godine stigao u Liverpool iz Birminghama za svotu od devet miliona eura, ali uloženi novac nikada nije opravdao i poslije jednogodišnje avanture na Anfieldu 'tražio' se isključivo u prosječnim klubovima. Danas je član Tampines Roversa u kojem je najplaćeniji fudbaler u historiji kluba. 

Dok se Pennant trudi da inspiriše navijače u Singapuru, njegova supruga to čini svojim provokativnim fotografijama koje redovno objavljuje na društvenim mrežama i čini se da je engleski fudbaler već u sjeni Alice Goodwin. 

Bujno tijelo Alice Goodwin možemo gledati cijeli dan! 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi