Perez ošamario Ronalda: Zašto to govoriš?

Zanimljiv susret

Perez ošamario Ronalda: Zašto to govoriš?

Neobičan susret imali su Cristiano Ronaldo i Florentino Perez nakon utakmice 4. kola grupne faze Lige prvaka između Real Madrida i Paris Saint-Germaina. 

Predsjednik kluba je poslije minimalne pobjede pozdravio sve igrače među kojima je bio i Cristiano Ronaldo, kojeg je navodno pitao: "Zašto govoriš takve stvari, da ćeš napustiti Real?"

Portugalac se branio da su njegove riječi izokrenute, a onda je dobio prijateljski šamar od Pereza. Videozapis sa susreta Ronalda i Pereza brzo se proširio društvenim mrežama. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.