PES 2012 pojeftinio nakon milion prodanih kopija

Poklon vjernim igračima

PES 2012 pojeftinio nakon milion prodanih kopija

M. Skaka
Teme:

Proslavljajući milion prodanih kopija igre PES 2012 u Južnoj Americi, Konami je spustio cijenu svog proizvoda za čitav svijet.

Konami će, nakon milion prodanih kopija Pro Evolution Soccera 2012 na tržištu Južne Amerike, napraviti novo izdanje igre koje će biti jeftinije od dosadašnjeg. Eto odlične prilike za sve FIFA igrače koji su razmišljali o prelasku na PES.

PES 2012 izašao je na tržište u septembru 2011. godine, a jučer je izbačeno reizdanje za PlayStation 3, Xbox 360, te Microsoft PC koje se prodaje po nižim cijenama. 

Pojedini distributeri prodalavali su PES 2012 i po cijeni nižoj za 40%, tačnije za $29.99.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.