Petr Čech ostavio bez teksta mnoge djevojke
Češki golman je čestitao ženskom timu Arsenala na uspješnoj sezoni

Izveo igračice Arsenala na večeru

Petr Čech ostavio bez teksta mnoge djevojke

E. Škorić

Golman Arsenala Petr Čech je još jednom pokazao da je jedan od finih momaka, tako što je na večeru izveo cijeli Arsenalov ženski tim.

Čech je najavio kraj karijere na kraju ove sezone, a odluku je donio sredinom januara ove godine.

“Ovo je moja 20. sezona kao profesionalnog igrača i 20 je godina otkad sam potpisao prvi profesionalni ugovor, pa zvuči kao da je pravo vrijeme da proglasim da se opraštam na kraju sezone. Igrao sam 15 godina u Premier ligi i osvojio svaki pojedinačni trofej, osjećam kao da sam postigao sve ciljeve koje sam sebi nekada postavio”, saopštio je Čech tada.

36-godišnji Cech je karijeru počeo u Chmelu, odakle je stigao u Spartu iz koje je prešao u Rennes. Od 2004. je branio u Chelseaju, da bi 2015. prešao u Arsenal. Osvojio je četiri puta Premier ligu, pet puta FA kup, osvajao je 2012. Ligu prvaka s Chelseajem i Evropsku ligu godinu dana kasnije.

Čech je inače jako dobra i pozitivna osoba, a pokazao je to tako što je odlučio na večeru pozvati kompletan ženski tim Arsenala. Čestitao je djevojkama na dobroj sezoni, budući da su sada na dva boda od vodećeg Manchester Cityja i imaju dvije utakmice manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi