Napravila skandal pred prepunom plažom kada je vidjela poruke u mobitelu zvijezde Manchester Ciyja

Svađali se pred svima

Napravila skandal pred prepunom plažom kada je vidjela poruke u mobitelu zvijezde Manchester Ciyja

E. Čaušević

Fudbaleri Manchester Cityja, Phil Foden, nalazhi se na odmoru sa svojom djevojkom Rebeccom Coke u Grčkoj.

Engleski mediji objavili su da je Foden sa svojom porodicom stigao na odmor u Grčku u srijedu, ali već se našao u centru skandala nakon svađe sa svojom djevojkom Rebeccom s kojom ima i dvoje djece.

Dok su napuštali plažu moglo se čuti kako se Foden i njegova djevojka svađaju, a jedan od prisutnih je sve to snimio svojim mobitelom i javno objavio.

The Sun je objavio da je do svađe došlo nakon što je Rebecca pogledala u Fodenom mobitel i vidjela poruke od nepoznate djevojke i odmah je odlučila da se pred svima obračuna s njim.

"Misliš li da sam ja budala? Nigdje ne možemo ni otići, ovakve stvari se uvijek dešavaju", uzvikivala je Rebecca dok su napuštali plažu, a Foden je samo šutio i očito bio je svjestan da je pogriješio.

Na plaži su samo u čudu gledali kako se Rebecca dere na zvijezdu Manchester Cityja i nikome nije bilo jasno šta se dešava.

Jedan od prisutnih je dao izjavu za engleske medije i pokušao je da objasni šta se dešavalo, te zašto se Rebbeca toliko naljutila na Fodena.

"On je otišao na plivanje, a ona je uzela njegov mobitel. Svi smo vidjeli koliko se naljutila zbog onoga što je vidjela na tom mobitelu. Baš su se svađali i čak je i osiguranje moralo da reaguje i smiri ih i pošalje u sobe. Unosila mu se u facu, a on uopšte nije htio da reaguje jer je bilo jasno da ga je stid što sve to radi pred toliko ljudi", rekao je.

Foden i Rebecca su se upoznali još dok su bili djeca i zajedno su već nekoliko godina, te imaju dvoje djece.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paulaxu
Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel роčеtnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku -->> Ja.cat/id379052
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi