Pierluigi Collina se vratio suđenju, ali ...

Italijan u zanimljivoj reklami

Pierluigi Collina se vratio suđenju, ali ...

Italijan Pierluigi Collina vjerovatno je najbolji fudbalski sudija ikada, a koliko je dobar bio u dijeljenju pravde na zelenom terenu toliko je dobar i u glumi. 

Bivši italijanski arbitar se ponovo pojavio na TV platnu, odnosnu u reklami jednog od sponzora Lige šampiona. Radnja reklame se odvija u Tursku gdje se jedna grupa momaka spremala da odigra fudbalsku utakmicu, a onda su se na počele dešavati jako čudne stvari.

Prvo su na travu terena za mali fudbal uletjeli klinci sa velikim grbom Lige šampiona, da bi se vrlo brzo na tribinama našli i navijači. Međutim, vrhunac svega je bio kada se na terenu pojavio Colina.

Kao kada je sudio najveće evropske utakmice, Collina je mirno prišao kapitenima, tražio da odaberu stranu i odsvirao početak utakmice.

Za sve koji su se zaželjeli utakmica najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu napominjemo da ono počinje u utorak utakmicama PSG – Chelsea i Shakhtar – Bayern.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.