Pique izgubio novac nakon Messijevog vjenčanja

Otišao u kasino

Pique izgubio novac nakon Messijevog vjenčanja

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi prije nekoliko dana oženio je svoju dugogodišnju djevojku Antonellu Roccuzzo.

Na vjenčanju jednog od najboljih igrača svijeta prisustvovalo je mnogo poznatih ličnosti, a među njima su bili Gerard Pique i Shakira. Iako se špekulisalo da oni neće biti pozvani zbog loših odnosa Shakire i Antonelle, na kraju se Pique sa svojom suprugom pojavio na vjenčanju.

Međutim, Pique je bio u centru pažnje i nakon vjenčanja jer je odlučio da svrati u jedan od kasina u Rosariju. Fudbaler Barcelone je poznat po tome što voli igre na sreću, no to ga je ovaj put skupo koštalo.

Kako su prenijeli argentinski mediji Pique je izgubio oko 20.000 dolara te noći što je za mnoge ogromna suma novca. Ipak, igrač Barce neće puno žaliti zbog toga jer godišnje u Barceloni zaradi šest miliona eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi