Pique o osvajanju Shakire: Ma, bio je to glup ulet

Ljubav koja traje šest godina

Pique o osvajanju Shakire: Ma, bio je to glup ulet

Edmir Škorić

Španski stoper Gerard Pique objasnio je kako je zaveo popularnu pop pjevačicu Shakiru.

U intervjuu kojeg je dao španskoj televiziji TV3, Pique je odlučio otvoreno ispričati kako se upoznao sa Shakirom, s kojom danas ima sina.

"Upoznao sam je u Madridu, pripremali smo se za Svjetsko prvenstvo 2010. godine, snimali smo tada video za pjesmu Waka Waka. Sve je krenulo kada smo se ponovo sreli u Južnofričkoj Republici", izjavio je Pique, koji je potom objasnio:

"Bila je tamo jer je pjevala na otvaranju turnira. Poslao sam joj poruku i pitao je kakvo je vrijeme. Bilo je to glupo pitanje. Normalan odgovor bi bio da ponesem jaknu, ali nastavlja me informisati o vremenu i došli smo do trentuka kada am rekao da ću morati doći do finala SP-a jer ona pjeva na utakmici. Kasnije smo osvojili Svjetsko prvenstvo".

Pique je dodao da je Shakira žena njegovog života, te da oboje uživaju u životu u Barceloni, iako se godinama lijepa pjevačica nastojala preseliti u New York.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi