Pique 'potpisao' za Augsburg: "Dres je spreman"

Pohvalio Augsburg, a onda iznenađenje...

Pique 'potpisao' za Augsburg: "Dres je spreman"

Španski reprezentativac Gerard Pique nedavno je izjavio da će Augsburg biti najveće iznenađenje u novoj sezoni njemačke Bundeslige. 

Čelnici ovog prvoligaša odlučili su se našaliti i iskoristiti njegovu izjavu. Tako je već pripremljen dres Augsburga s prezimenom odbrambenog igrača Barcelone. 

"Otkrijmo iznenađenje odmah. Gerard Pique dres je već spreman. Sretni smo što ćeš igrati s nama", napisao je sportski direktor kluba Stefen Reuter. 

Augsburg je sezonu otvorio domaćom utakmicom protiv Herthe, a više razloga za slavlje na kraju je imao berlinski klub koji je slavio s minimalnih 1:0.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.