Pjanić i Salihović zajedno na godišnjem odmoru u Španiji

Nisu dosadili jedan drugom

Pjanić i Salihović zajedno na godišnjem odmoru u Španiji

Nakon dosta naporne sezone, a potom i priprema za Svjetsko prvenstvo, te sam nastup na Mundijalu u Brazilu, velika većina fudbalskih reprezentativaca naše zemlje još uvijek odmara.

Tako su na zajedničkom odmoru u Španiji snimljena dvojica Zmajeva u pratnji svojih ljepših polovina, a riječ je o Miralemu Pjaniću i Sejadu Salihoviću.

Reprezentativni kolegama očito nije bilo dovoljno druženja tokom priprema Zmajeva pa su i svoje godišnje odmore odlučili provesti zajedno. Bosanci su “opaženi” na ostrvu l'île de Formentera koje se nalazi u Sredozemnom moru. 

Veznjak Rome je formu održavao igranjem tenisa sa svojom ljepšom polovinom, dok se njegov reprezentativni saigrač, kojem je nedavno opljačkana kuća, držao hladovin i bio je "zadužen" sa čuvanje sina svog reprezentativnog kolege.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.