Pjanić među deset najbolje rangiranih u Seriji A na FIFA 16

FIFA 16 izlazi 25. septembra

Pjanić među deset najbolje rangiranih u Seriji A na FIFA 16

M. Skaka

Nakon što je objavljen demo za novu verziju fudbalskog simulatora FIFA 16 za Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 i PC, sliva se more pozitivnih komentara. Prvenstveno je pozitivno ocjenjena činjenica da je igra usporena. to daje realniji i manje nervozan pristup igri. 

Sada su iz Electronic Artsa počeli objavljivati imena najbolje ocjenjenih igrača Evrope, a u Seriji A među Top 10 našlo se i ime jednog bh. reprezentativca.

Tako ćete najbo.ju predstavu na novoj FIFA 16 u okviru Serije A imati igrajući sa igračima kao što su Giorgio Chiellini (Juventus), Paul Pogba (Juventus), Gianluigi Buffon (Juventus), Andrea Barzagli (Juventus), Gonzalo Higuaín (Naples), Miranda (Inter Milan), Claudio Marchisio (Juventus), Miralem Pjanić (Roma), Daniele De Rossi (Roma), te Nemanja Vidić (Inter). 

U Engleskoj najbolje ocjenjeni su Eden Hazard (Chelsea), David Silva (Manchester City) i Sergio Agüero (Manchester City), a u Španiji očekivano Lionel Messi (Barcelona), Cristiano Ronaldo (Real Madrid) i Luis Suarez (Barcelona). Što se tiče Francuske, tu PSG dominira. Sva tri najbolja igrača su u ovom klubu:  Zlatan Ibrahimovic, Ezequiel Lavezzi i Edinson Cavani. Na kraju, ako ste fan Bundeslige najljepše ćete igrati sa Manuel Neuerom, Arjen Robbenom and Jerome Boatengom.

FIFA 16 izlazi 25. septembra i nema sumnje da će to biti još jedan pogodak za EA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.