Pjanić: Obožavam tenis, drago mi je što sam vidio Nadala

Pjanić: Obožavam tenis, drago mi je što sam vidio Nadala

Edmir Škorić

Bosanskohercegovački reprezentativac i član AS Rome, Miralem Pjanić, sretan je što je imao priliku gledati Rafaela Nadala.

Ponajboljeg tenisera svijeta, Španca koji je treći na ATP listi, Pjanić je imao priliku gledati na ATP turniru Masters 1000 serije u Rimu.

 

"Došao sam gledati Nadala, velikog tenisera. Drago mi je da sam ga vidio", rekao je Pjanić, koji i sam voli u slobodno vrijeme zaigrati tenis, dodavši:

 

"Volim tenis jako, a posebno me impresionira kada gledam mečeve na ovako visokoj razini. Bio sam jednom i na Roland Garrosu. Atmosfera u Parizu je lijepa, ali navijači u Rimu su topliji nego u Francuskoj".

 

Pjanić je pratio Nadala u meču 3. kola protiv Marcela Granollersa. Španac je slavio sa 6:1, 6:1 za manje od sat i pol.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti