Pjevačica se oglasila: Nisam u vezi sa Alenom Halilovićem

Lana Jurčević demantovala glasine

Pjevačica se oglasila: Nisam u vezi sa Alenom Halilovićem

Pojedini hrvatski mediji su u posljednje vrijeme pisali o vezi Alena Halilovića sa dvanaest godina starijom pjevačicom Lanom Jurčević.

Očito iznervirana pogrešnim natpisima, poznata pjevačica se odlučila oglasiti putem Facebooka, a u svojoj poruci koja, kako kaže, nije od nikakve državne važnosti istakla je kako takve priče nemaju veze sa istinom.

'Iako nije od nikakve državne važnosti, htjela sam samo reći da nisam u nikakvoj vezi koja se spominje i ljuti me to da neki drugi ljudi do kojih mi je stalo moraju čitati to... Vrti mi se u glavi od bla bla bla... Hvala svima i želim vam super no stress vikend', poručila je Lana Jurčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije