Playboyeva zečica sjeda na klupu Levskog iz Sofije?

Prijedlog za gazdu Levskog

Playboyeva zečica sjeda na klupu Levskog iz Sofije?

Adnan Beganović

Jedan od najpoznatijih bugarskih fudbalskih klubova, Levski iz Sofije, još uvijek je bez trenera, a Todoru Patkovu vlasniku kluba, šefa struke je predložio član parije "Bugarskih muškaraca", Rosen Markov.

Markov i Patkov su jako dobri prijatelji, a nakon što su navijači na press konferenciji skinuli dres nesuđenom treneru Ivajlu Petevu, on mu je predložio novog trenera.

Međutim, ne radi se o nekon zvučnom imenu, odnosno Markov mu je predložio da za novog šefa struke imenuje bugarsku starletu i Pleyboyjevu zečicu Nikoletu Lozanovu.

"Imam dva jaka argumenta kojima ću objasniti zbog čega mislim da bi Nikoleta bila idealna za trenera Levksog. Prvi, ona poznaje mnogo fudbalera, a drugi je činjenica da muškom oku prija njena figura", izjavio je Markov.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.