Po ski kartu na Petrol!

Po ski kartu na Petrol!

Sponzorski tekst
Teme:

Krenuli ste na skijanje, i ne želite da čekate u redu na planini, da bi kupili kartu. Od 24.12. karte za skijanje kupite na Petrolu!

Karte za skijanje na Jahorini, ali i za skijališta u regionu, možete od danas kupiti na svim benzinskim stanicama Petrola u BiH. U ponudi su dnevne karte, kao i karte za više dnevno skijanje. Posebnu pažnju obratite na „super ponudu“ koju smo pripremili za sve one koji žele da skijaju Ponedjeljkom i Srijedom. Kartu za skijanje za te dane, možete kupiti za čak 30% jefinije.

Ukoliko želite da skijate više dana, onda je ponuda „6+1 dan gratis“ idealna za vas. Prilikom kupovine karte za skijanje posebnu pažnju obratite na našu „combo“ ponudu.

Izbjegnite gužvu, kupite kartu na Petrolu i iz automobila krenite direktno na stazu!

Detaljne informacije potražite na: https://www.petrol.ba/na-putu/za-mene/ski-karte

Vidimo se na Petrolu!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi