Pobjednički selfie iz svlačionice Željezničara

Dobra atmosfera u ekipi Plavih

Pobjednički selfie iz svlačionice Željezničara

Endin Čaušević

Fudbaleri Željezničara savladali su danas na domaćem terenu Široki Brijeg (2:0) u okviru 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je danas pred punom Grbavicom stigao do pobjede u prvoj utakmici proljetnog dijela sezone Premijer lige BiH. Golove za Plave postigli su Lendrić i Bekrić.

Dobra atmosfera fudbalera Željezničara s terena se prenijela u svlačionicu. Fudbaleri Želje su u svlačionici napravili slavlje, a napravio se i pobjednički selfie.

Da u Željezničaru se polako stvari slažu na pravo mjesto govori i današnja posjeta na Grbavici. Definitivno su počeli da pušu neku pozitivniji vjetrovi u Dolini ćupova, te je za očekivati da Plavi nastave sa dobrim igrama i rezultatima.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi