Pogledajte kako izgleda vila na Karibima u kojoj Messi uživa s porodicom

Noćenje plaća čak 5.000 funti

Pogledajte kako izgleda vila na Karibima u kojoj Messi uživa s porodicom

E. Čaušević

Jedan od najboljih igrača svijeta Lionel Messi sa svojom porodicom uživa na odmoru na Karibima.

Nakon duge sezone koja je za Messija završila nastupom na Copa Americi ovaj Argentinac je konačno dobio zasluženi odmor. Messi će propustiti početak priprema s Barcelonom, ali sigurno da je svima najbitnije da on napuni baterije za novu sezonu.

Messi uživa na Karibima sa svojom porodicom već desetak dana, a imao je i iznenadnu posjetu svog saigrača Luisa Suareza s kojim je van terena veoma dobar prijatelj.

Argentinac sa svojom porodicom uživa na privatnom ostvru Jumby Bay u vili koja zaista oduzima dah. Noć u ovoj vili košta čak 1,200 funti, ali se Messi odlučio da cijelu vilu ima samo za sebe i porodicu i noć plaća čak 5.000 funti.

 Messi is staying on the private island of Jumby Bay

Radi se o itekako privatnom posjedu jer je nemoguće do istog doći automobilom. Jedini pristup je dolazak brodom, dok automobile skoro da ne možete vidjeti.

 Suites at Jumby Bay can cost £1,200-per-night

 While a private villa is as much as £5k-per-night

 There are 40 beautifully decorated suites at Jumby Bay

 Wherever you are at Jumby Bay you have a wonderful view of sunset and sunrise

Top Komentari

Emir
Mogli ste makar napisati kojoj drzavi pripada taj otocic a ne samo “na Karibima” jer Karibi su sirok pojam. I Kuba je na Karibima kao i Haiti a i Aruba i kamara drugih drzavica.
6 0
Jigsaw
Solidna cijena za razliku od vile Hortensija na Malom Lošinju koja košta 11000€ noć!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti