Pogledajte kako se Bouchard 'brine' što je rano ispala sa Roland Garrosa

Eugene uživa u Gradu svjetlosti

Pogledajte kako se Bouchard 'brine' što je rano ispala sa Roland Garrosa

S. Grebović

Seksipilna Kanađanka je odavno rekla 'zbogom' ozbiljnijem bavljenju tenisa, a za nju se slobodno može reći da je jedna od najseksipilnijih figura u sportu uopće.

Nekada peta teniserka svijeta danas je tek 79. na WTA listi, no 24-godišnjakinja već neko vrijeme umjesto igrama na terenu više pažnje privlači objavama na društvenim mrežama.

Prelijepa 24-godišnjakinja je nastupila na ovogodišnjem Roland Garrosu na kojem se nije previše naigrala budući da je eliminisana već u prvom kolu turnira porazom od Ukrajinke Tsurenko sa 2:0 u setovima.

Kanađanka se sasvim sigurno nije previše uzrujala zbog ovog poraza jer na društvenim mrežama svako malo objavljuje, u najmanju ruku rečeno, provokativne fotografije. Nakon ispadanja sa turnira ostala je u Parizu je kao turistkinja, a društvo joj prave sestra, ali i neke teniserke koje su joj prijateljice.

Bouchard je u Parizu nastavila da pokazuje svoj seksipil na svakom koraku, pa čak i ispred Trijumfalne kapije, ispred koje je pozirala u izazovnom izdanju.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

des canadiennes a paris

Objavu dijeli Genie Bouchard (@geniebouchard)

Pored toga, izlazila je i po klubovima i kafićima u Parizu sa malo poznatom teniserkom Sherazad Reix iz Francuske, trenutno 353. igračicom na WTA listi.

One su uživale u ispijanju koktela tokom dana, ali i u noćnim klubovima Grada svjetlosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi