Pogrebnjakova supruga pretukla provalnika

Veoma hrabar potez

Pogrebnjakova supruga pretukla provalnika

Marija Pogrebnjak, supruga nogometaša Stuttgarta, Pavela Pogrebnjaka, u noći sa petka na subotu pokazala je veliku hrabrost.

Naime, dok je Pavel bio sa ekipom u Wofsburgu, gdje se u subotu odigrao duel 17. kola Bundeslige, Marija je ostala sama u kući sa šestomjesečnim sinom Aleksejem. Oko pola pet ujutro zazvonilo je zvono na ulaznim vratima, a nepoznati muškarac se pojavio ispred nje.

"Sve se odigralo brzo, a u kući se odjednom pojavio muškarac", ispričala je za njemački Bild Marija, koja je reagovala zaista hrabro.

Provalnika je uspjela odgurnuti, a zatim ga je nastavila udarati svom snagom. Razbojnik se našao u čudu, te je pobjegao. 

"Mislim da sam u šoku reagovala jako hrabro, ali sada se bojim, jer provalnik još uvijek nije uhvaćen", kratko je prokomentarisala 23-godišnja Marija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.