Pojavio se video operacije ruskog Popaja

Terešin hitno operisan

Pojavio se video operacije ruskog Popaja

Admin Čaušević

Kiril Terešin je prije nekoliko dana imao operaciju ruku kako bi iz bicepsa uklonio litre jeftine tekućine kao što je vazilin.

Ovaj 23-godišnji Rus je bio životno ugrožen, a na njegovu sreću operativni zahvat nije donio veće komplikacije.

On je ruke napunio nedopuštenom supstancom, a doktori su ga upozoravali na štetnost istih. Prijetili su mu amputacije ruku, pa čak i smrt, no Rus je to dugo ignorisao, da bi na kraju morao "pod nož".

Kao bi mu debljina bicepsa iznosila 60 centimetara u ruke je ubrizgao za bodybuilding izuzetno štetnog syntol ulja.

U sebe je, prema riječima plastičnog hirurga Dimitrija Melnikova, ubrizgao tri litre jeftine tekućine poput vazelina, a to ga je umalo i koštalo.

"Uklonio sam mu oštećeno tkivo iz jedne ruke. Vazelina je bilo ispod kože, tkiva i u samim mišićima. Sve to smo izvadili, a sad moramo paziti na vene, živce i ostalo kako bi udovi ostali funkcionalni", izjavio je Melnikov.

Nekoliko dana kasnije nakon što je sve završeno pojavio se i kratki video zapis kako je protekla Terešinova operacija...

Top Komentari

Sikter2027
Stvarno je razumijem kakve vez3 ovo ima sa sportom, ovim idiotom samo zgati nam dan...
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti