Pojavio se video s Grbavice: Poznati bh. pjevač se svađao s policijom

Pravila su pravila...

Pojavio se video s Grbavice: Poznati bh. pjevač se svađao s policijom

Iako je od utakmice BiH i Sjeverne Irske (2:0) prošlo 20-ak dana, nedavno se na internetu pojavio interesantan snimak sa pomenutog duela čiji je glavni akter Amel Ćurić.

Duel na Grbavici je pratio veliki broj poznatih osoba iz sportskog i društvenog života naše zemlje, među kojima je i pjevač Amel Ćurić, koji je u jednom momentu ušao u verbalni sukob s policijom zbog - sjedenja na stepenicama.

Poznato je kako pravila UEFA-e nalažu da stepenice moraju biti prohodne i slobodne za prolaz tokom cijele utakmice, a kako Ćurić za to nije mario, uslijedila je intervencija policije koja je zaprijetila pjevaču udaljavanjem sa stadiona ukoliko se i dalje ne bude pridržavao.

Kraću raspravu koju je Ćurić imao sa organima reda snimio je jedan navijač. Pogledajte u priloženom videozapisu kako je to izgledalo.

Top Komentari

genter
E cuj poznati bh pjevac :D Ni kod kuce ga ne slusaju.
60 6
vialli
Amele da si platio kartu imao bi svoje mjesto
49 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi