Policajka ucjenjivala Gerrarda pa završila u zatvoru

Krenula na legendu Redsa

Policajka ucjenjivala Gerrarda pa završila u zatvoru

Bivša policajka Helen Jones (32) osuđena je na 22 mjeseca zatvora zbog zloupotrebe službene dužnosti.

Jones je ucjenjivala legendu Liverpoola Steven Gerrarda, no na kraju je izvukla deblji kraj.

Policajka je uspjela doći do snimke tučnjave između nekoliko muškaraca ispred bara u gradu Formbyju 2013. godine. U toj grupi je bio i Gerrard, tadašnji kaiten fudbalske reprezentacije Engleske, ali kasnije se ispostavilo da je živa legenda Redsa pokušavala samo smiriti sukob.

Jones je nakon toga snimku dala jednom muškarcu koji je ucjenjivao Gerrarda i prijetio da će je prodati tabloidima. Slučaj je završio na sudu, a bivša policajka na kraju je završila iza rešetaka.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti