Pornhub moli korisnike da ne ubacuju isječke s utakmice

Ismijavanje Brazilaca

Pornhub moli korisnike da ne ubacuju isječke s utakmice

Edmir Škorić

Najpopularnija pornografska stranica Pornhub traži od korisnika da prestanu uploadovati isječke utakmice Brazil - Njemačka na njihovu stranicu.

Iz Pornhuba su na svom Twitter profiu zatražili od korisnika da blamažu Brazila, koji je u polufinalu SP-a razbijen od Njemačke sa 7:1, ne predstavljaju kao pornić i da isječke s utakmice ne uploaduju u kategoriju "javno poniženje".

Pod raznim neugodnim nazivima se video sa utakmice mogao pronaći na Pornhubu, a neki od naziva su: "Mlade Brazilce izje**** čitava njemačka nogometna momčad".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.