Porodica Barson optužila Venus Williams za ubistvo

Teška situacija za slavnu teniserku

Porodica Barson optužila Venus Williams za ubistvo

Američka teniserka Venus Williams optužena je od strane porodice Barson za ubistvo.

Podsjetimo, ona je prije nekoliko dana učestvovala u udesu u kojem je smrtno stradao 78-godišnji čovjek, a čini se kako je njegova porodica spremna pokrenuti tužbu protiv Venus.

Prema policijskim izvještajima, slavna teniserka je u trenutku udesa vozila osam kilometara na sat te je prošla kroz zeleno svijetlo, ali supruga preminulog gospodina tvrdi da je njihov automobil također prošao kroz zeleno prije udesa te da im je Venu presjekla put.

"Muž gospođe Barson je udaren od strane Venus Williams, koja je kriva za ovaj incident", poručio je advokat porodice Barson.

Podsjetimo, Williams se nakon incidenta oglasila na društvenim mrežama t je iskazala saučešće porodici preminulog te je navela da su njene misli s njima. Ona se trenutno nalazi na Wimbledonu, ali još nije sigurno da li će nastupati na turniru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi