Porsche BH donirao 9.000 KM za humanitarne projekte udruženja Pomozi.ba

Porsche BH donirao 9.000 KM za humanitarne projekte udruženja Pomozi.ba

M. Šljivak

Kompanija Porsche BH dodijelila je donaciju u iznosu od 9.000,00 KM za finansiranje projekata “Užina za svakog đaka” i “Obrok za sve” koji su u nadležnosti humanitarne organizacije “Pomozi.ba”, a čiji je cilj da djeci iz socijalno ugroženih porodica osigura svakodnevnu užinu, te da starim i iznemoglim licima koji samostalno ne mogu doći do javnih kuhinja isporuči jedan dnevni obrok na kućni prag.

Povodom ovog humanog gesta oglasio se i predsjednik Udruženja, Adnan Tatarević: “Ovim putem želim da u ime Udruženja “Pomozi.ba”, iskažem neizmjernu zahvalnost kompaniji Porsche BH na ovoj vrijednoj donaciji koja će itekako pomoći realizaciju naših projekata, a sve u cilju što kvalitetnije podrške našim korisnicima. Kompanija Porsche BH je i ovaj put pokazala da društveno odgovorno djelovanje daje najbolje rezultate u pružanju pomoći društvenoj zajednici.“

“Kompanija Porsche BH od 2015.godine uspješno posluje u Bosni i Hercegovini. No, na putu uspjeha nismo zaboravili one kojima je pomoć potrebna. Poznato je da je društveno odgovorno poslovanje sastavni dio naše poslovne prakse. Iznimno mi je drago što ovoga puta pomažemo najranjivijim kategorijama“ izjavio je Senad Olovčić, direktor Porsche BH.

Porsche BH d.o.o. je članica Porsche Holding Salzburg. Od 2015.godine u Bosni i Hercegovini djeluje kao ovlašteni uvoznik za automobile Volkswagen grupacije.

Top Komentari

teddy sheringham
9000km??!! Hahahaha. Miševi mali, pa to zaradite za manje od minute. Cicije. Još se i reklamiraju. Sramota.
0 0
DRZ
a keste se pretrgli u vraziju mater
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti