Porsche BiH sponzor Evropskog prvenstva košarke u kolicima

EP košarke u kolicima održava se u Sarajevo

Porsche BiH sponzor Evropskog prvenstva košarke u kolicima

Sponzorski tekst

Kompanija Porsche Bosna i Hercegovina službeni je prevoznik Evropskog prvenstva košarke u kolicima, koje će biti održano od od 9. do 18. jula u Sarajevu. 

Reprezentacija će imati na raspolaganju dvije limuzine, Volkswagen Passat Alltrack i Škoda Superb.

Pored BiH kao domaćina, na Evropskom prvenstvu učestvovat će još i Rusija, Francuska, Irska, Slovenija, Hrvatska, Austrija, Portugal, Litvanija i Latvija. 

Ova sportska manifestacija održat će se u sarajevskoj sportskoj dvorani Ramiz Salčin, a očekuje se dolazak blizu 230 gostiju iz 16 zemalja svijeta.

Porsche Bosna i Hercegovina je generalni uvoznik za marke Volkswagen, Škoda, Audi, Porsche i SEAT i zajedno sa svojom mrežom ovlaštenih partnera kupcima nudi prodajne i servisne usluge na cjelokupnom području Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi