Porzingis: Djevojke u New Yorku vole samo one koji pobjeđuju

Zanimljivi Latvijac

Porzingis: Djevojke u New Yorku vole samo one koji pobjeđuju

E. Škorić

Latvijski centar Kristaps Porzingis smatra da su djevojke u New Yorku ipak pristupačnije ako pobjeđujete.

Mladi centar Knicksa trenutno je na Evropskom prvenstvu i s Latvijom večeras igra četvrtfinale Eurobasketa protiv Slovenije. Porzingis je mlada zvijezda svjetske košarke i jedan od najperspektivnijih centara.

"Svi se sjećaju samo pobjednika. Kada pobijedite, čak i ako je statistika skromna, privlačni ste djevojkama. Niko ne voli gubitnike, a posebno ne u New Yorku", iskren je Porzingis.

Porzingis je naučio pobjeđivati, na Eurobasketu mu dobro ide, no to u New Yorku baš i nije jednostavno jer Knicksi već godinama nemaju ozbiljan tim koji bi došao makar do play-offa.

No, ne sumnjamo da je svejedno Latvijac primamljiv tamošnjim djevojkama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti