Povratak Rabbita po još povoljnijim uslovima!

Nastavak uspješne prodaje po novim cijenama

Povratak Rabbita po još povoljnijim uslovima!

Sponzorski tekst

Volkswagen pod sloganom „Zgrabite Rabbite“ nastavlja uspješnu priču svojih Rabbit modela, ali po znatno nižim cijenama i uz bogate pakete opreme. 

U ovoj specijalnoj ponudi  posebno se ističe Golf 1.2 TSI sa Rabbit opremom: 4 vrata s kompletnim elektrik paketom i centralnim daljinskim zaključavanjem, mali kožni paket, multikoliziona kočnica, „Composition Touch“ multimedia uređaj, pokazatelj stanja guma, svjetla za maglu, srednji naslon za ruku, sedam zračnih jastuka, putni računar i digitalni dvozonski klima uređaj; cijena do registracije, ovog nikad bolje opremljenog Golfa iznosi 26.900 KM.

Tu je naravno i Volkswagen Polo 1.0l – limeni ljubimac, također sa Rabbit opremom: 4 vrata s elektrik paketom, klima uređaj; „Composition Touch“ multimedia uređaj, centralno daljinsko zaključavanje i pokazatelj stanja guma, dostupan za 19.900 KM do registracije.

„Najniže cijene Rabbit modela moguće je ostvariti putem Porsche Leasing finansiranja! To je naravno samo dodatna vrijednost za naše kupce na nešto što Volkswagen već odavno pruža pri svakoj kupovini: vozila izuzetne kvalitete sa pouzdanom i rasprostranjenom prodajno-servisnom mrežom u cijeloj BiH, garancijom mobilnosti 24 sata, četverogodišnjom tvorničkom garancijom, niskom potrošnjom goriva, te odličnom preprodajnom vrijednošću koja smanjuje rizik za kupca i na duži rok čuva vrijednost automobila.“, riječi su Ismira Omeragića, rukovodioca prodaje Volskwagen putničkih vozila kompanije Porsche BH.

Detalje možete doznati kod Vašeg najbližeg ovlaštenog Volkswagen partnera ili nas možete posjetiti na: www.volkswagen.ba i www.facebook.com/VolkswagenBiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi