Pozitivna strana utakmice u Tuzli

Gospođa Tidža pozvana na revanš

Pozitivna strana utakmice u Tuzli

O. Lekić

Posljednja utakmica između Sarajeva i Slobode, koja je odigrana u Tuzli u sklopu 1/4 finala Kupa BiH, imala je i svoju pozitivnu priču. Naime, tradicionalno u loži stadiona “Tušanj” delegaciju FK Sarajevo dočekala je gospođa Tidža, koja je vjerna navijačica Slobode.

Obzirom da ona već godinama ima svoje mjesto u loži stadiona u Tuzli, u dijelu namijenjenom za delegaciju gostujućeg kluba, naši predstavnici su opet rado u svom društvu imali pomenutu gospođu, te su zajedno navijali za svoje klubove i bodrili igrače na terenu.

Od strane generalnog direktora FK Sarajevo, gospođa Tidža je prije utakmice dobila i poklon od Bordo kluba, te je pozvana da bude gošća FK Sarajevo na uzvratnoj utakmici 1/4 finala Kupa u kojoj će Sarajevo u utorak na Koševu dočekati Slobodu.

Primjer gospođe Tidže, koja svojim simpatičnim ponašanjem predstavlja sjajnog domaćina i koja srcem svim navija za svoj klub, ali itekako poštuje i cijeni svoje goste, predstavlja jednu pozitivnu priču sa bosanskohercegovačkih stadiona kojih zasigurno treba biti više.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti