Poznati igrač iz Premiershipa se obukao u Djeda mraza i na Božić slupao Lamborghinija

Kakva katastrofa

Poznati igrač iz Premiershipa se obukao u Djeda mraza i na Božić slupao Lamborghinija

Jedan Božić je upropašten ove godine. 

Zvijezda West Ham Uniteda Michail Antonio ga neće pamtiti po dobrom obzirom da je slupao Lamborghinija vrijednog 250.000 eura te je oštetio jednu obiteljsku kuću u Londonu.

Krilni fudbaler je krenuo u klupski hotel pred utakmicu koju je West Ham na Boxing Day igrao protiv Crystal Palacea, ali je tom prilikom izgubio kontrolu nad skupocjenim automobilom, udario u prometni znak, izletio sa ceste i uletio u dvorište jedne porodične kuće.

Prolaznici su odmah prišli da vide šta se događa, a iznenadili su se kada je iz automobila izašla zvijezda Čekičara i to prerušena u Djeda mraza.

Nakon incidenta za engleske medije govorila je vlasnica kuće u koju se zabio Antonio.

"Vikao je na nekoga na mobitel. Ljutio se što mu ta druga osoba govori da je glup jer je tvrdio da nije glup te je rekao da bi ga trebali pitati je li prošao bez povreda. Nije dobro izgledalo. Bojala sam se da je možda teže stradao, ali ipak je sve u redu", kazala je ona.

Inače, Daily Mail navodi kako je Antonio brzo otišao s mjesta događaja ali je prije toga obećao platiti svu štetu koja je nastala na kući.

Top Komentari

eye of the tiger
Kakav crni deda mraz? Covjek se obukao kao snjesko bjelic Lendo levatino
1 0
zvjezdan10
Nije htio da poleti Lambo?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi