Predmet ismijavanja: Williams na pripreme s pivskim stomakom
Foto: EPA

Defanzivac Evertona se udebljao

Predmet ismijavanja: Williams na pripreme s pivskim stomakom

M. Šljivak

Ljubitelji fudbala u Engleskoj, ali i u ostatku Evrope, nisu mogli vjerovati u šta se pretvorio fudbaler Manchester Uniteda Henrikh Mkhitaryan na ljetnoj pauzi.

Armenski fudbaler je u klub došao sa popriličnim viškom kilograma, pa je postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Ipak, nije Mkhitaryan jedini kojem je odmor odnio izgled profesionalnog fudbalera. Defanzivac Evertona Ashley Williams (33), pojavio se na pripremama s popriličnim viškom kilograma.

Naravno, fotografima na Ostrvu tu nije promaklo. Slika Williamsa sa pivskim stomakom veoma se brzo proširila i naravno, kao i Mkhitaryan, Velšanin je postao predmet šale.

U ovakvom se stanju Williams pojavio na pripremama tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi