Nikad ne tipkajte poruke na tribinama jer uvijek je iza vas neko suviše znatiželjan
Foto - Screenshot

Nevjerovatna scena

Nikad ne tipkajte poruke na tribinama jer uvijek je iza vas neko suviše znatiželjan

M. Šljivak

Odlazak na neki sportski događaj osim karte ne zahtijeva previše priprema.

Izuzetak su naravno oni vatreni navijači koji čine sve da naprave ugođaj na tribinama, te posežu za dodatnim elementima kako bi na svoj način uživali.

Dosta je onih koji na tribine dođu samo kako bi bili viđeni. U Bosni i Hercegovini su to političari pred izbore, a po Evropi i svijetu razni influenceri.

Postoji i grupa 'navijača' koja nema šta drugo raditi već dođe da vidi šta se događa. Takvi uglavnom kucaju poruke na tribinama i ne ispuštaju telefon iz ruku.

Jedan momak imena Joey na NFL utakmici između Jacksonville Jaguarsa i LA Chargersa ostavljen je porukom s tribina stadiona na kojima se uvijek nađe neko ko je znatiželjan da vidi o čemu se radi kada neko tipka poruke.

Oglasi

Njega je djevojka na brutalan način ostavila putem poruke. Joey je tipkao i svađao se s curom, a na kraju je došlo do raskida.

Neko ko je bio veoma znatiželjan odlučio je da uhvati ove trenutke raskida. Očekivano, sve je potom objavio na društvenim mrežama gdje je nesretni Joey potom postao predmet ismijavanja.

Pojedini nesretnog Joeya žale. Tvrde da ova djevojka vjerovatno i nije za njega čim ga je brutalno izvrijeđala i pišu mu da samo nastavi dalje i da se ne osvrće.

Međutim, glavni problem je bahatost osobe koja je sve snimala. Nevjerovatno je da se danas ne može imati ni trunka privatnosti jer uvijek se neko trudi da snimi i fotografiše nešto čime može sebi donijeti korist.

Objava na društvenim mrežama donosi popularnost. Ovaj koji je to učinio misli da je prava 'faca', ali je dobio žestoke kritike zbog onog što je napravio.

Uvijek postoji neko ko je iza vas i ko je dovoljno znatiželjan da vidi šta tipkate, pa i da vam upropasti život zbog toga. Zato se čuvajte.

Promo

Oglasi