Preminuo šef stručnog štaba KK Igman Burch, Sead Balić

Iznenada u 61. godini

Preminuo šef stručnog štaba KK Igman Burch, Sead Balić

Esmer Oštraković

Istaknuti košarkaški stručnjak, Sead Balić, preminuo je jučer u 61. godini.

Posljednje dane svog života proveo je na klupi ekipe Igman Burcha sa kojim je napadao plasman u najviši rang bh. košarke.

On je iznenada preminuo jučer u Sarajevu, a radi se o čovjeku koji je jako dubok trag ostavio u sarajevskim Sparsima.

On je Sparsu radio sedam godina, kao trener omladinskog, ali i seniorskog tima.

"Danas je u Sarajevu preselio na bolji svijet Sead Balić u 61. godini života. U našem klubu je proveo sedam godina i ostavio dubok trag, bio je trener omladinskih selekcija kao i seniorske ekipe. Molimo dragog Allaha da mu podari Dženet a porodici sabur", naveli su iz OKK Spars.

Za ulazak u najviši rang igrat će protiv Radničkog iz Goražda, a prva utakmica trebala se igrati u subotu od 17:30 na Ilidži. Međutim, nakon tragičnih vijesti, nije poznato da li će termin utakmice ostati isti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti