Preuzmite SportSport.ba Android aplikaciju

Sportske vijesti i utakmice uživo na vašem telefonu

Preuzmite SportSport.ba Android aplikaciju

SportSport.ba

U 2014. godinu uđite sa novom SportSport.ba aplikacijom na svom telefonu.

SportSport.ba Android aplikacija omogućava pristup sportskim vijestima sa portala SportSport.ba, kao i ostale sadržaje: livescore, praćenje dešavanja na terenima svih fudbalskih liga uživo, statistike utakmica, pregled video priloga, fotogalerija, pristup forumu, te dijeljenje sadržaja na društvene mreže.

Aplikaciju možete besplatno preuzeti OVDJE.

Svoje komentare, kritike, pohvale i sugestije vezane za dalji razvoj naše Android aplikacije ostavite na FORUMU.

Podsjećamo, za vlasnike telefona koji rade na Windows Phone operativnom sistemu, aplikacija je dostupna OVDJE, dok ćemo korisnike iPhone uređaja aplikacijom obradovati u narednim mjesecima, a ukoliko nemate telefon za koji su već omogućene aplikacije i dalje nas dok ste u pokretu možete pratiti na m.sportsport.ba.

Također, vlasnici desktop računara i tableta sa Windows 8 operativnim sistemom imaju mogućnost da čitaju vijesti i sadržaje portala preuzimanjem aplikacije sa Windows Store OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.