Prijatelji ismijavali Midu zbog viška kilograma, a on se zainatio i pretvorio u Terminatora

Nevjerovatna transformacija

Prijatelji ismijavali Midu zbog viška kilograma, a on se zainatio i pretvorio u Terminatora

Endin Čaušević
Teme:

Bivši egipatski napadač Mido danas gradi trenersku karijeru nakon što je na iznenađenje svih završio karijeru kada je imao svega 30 godina.

Mido se proslavio igrajući u dresu Ajaxa, a još ga pamtimo po nastupima za Marseille, Romu, Tottenham, Middlesbrough i Barnsley gdje je završio karijeru 2013. godine.

Nakon što je završio igračku karijeru odlučio je da nadoknadi propušteno čega se odrekao na putu da postane uspješan fudbaler. Veoma brzo je dobio na kilaži i to toliko da ga mnogi nisu mogli ni prepoznati.

Egipćanin je imao ogromnih problema s viškom kilograma, no nakon nekoliko godina i sam je shvatio da je vrijeme da se to promijeni. Počeo je ići u teretanu i za svega nekoliko mjeseci se počeo vraćati na staru kilažu.

Ovaj 36-godišnji trener često na društvenim mrežama objavljuje fotografije iz teretane, a jučer je sve šokirao svojim odličnim izgledom. Otkrio je nedavno da je izgubio skoro 50 kilograma, ali da se na tome neće zaustaviti.

Mido je izjavio da je odlučiujući trenutak bio kada su ga prijatelji ismijavali zbog viška kilograma, te da je tada donio odluku da mora smršati.

 Mido just thought of social media trolls to know hard gym-work was worth it

 Bronzed and toned Mido looks like he could still be a Tottenham Yacht-spur player after the former striker lost eight stone in a year to get back into peak shape

 Mido got back into top condition but when you see this controversially-coloured training top you might think there was another good reason for him to go topless

Top Komentari

nerminh74
Izgleda da imamo različito viđenje Apolona
5 0
Juve88
Ja ja ba apolona,e njega bas hahaha ja lepe budale, dje nadje apolona braco, ovo je mido lave mido kontas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi