Prijatelji tvrde: "Ona je i dalje u Ronaldovoj glavi"

Irina u mislima CR-a

Prijatelji tvrde: "Ona je i dalje u Ronaldovoj glavi"

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo je trenutno u vezi sa Georginom Rodriguez, ali navodno i dalje voli rusku ljepoticu Irinu Shayk, s kojom je bio jedno izvjesno vrijeme u vezi.

Navodno je 33-godišnji Ronaldo s Irinom prekinuo jer nije željela da imaju bebu, mada je to bila opsesija Portugalcu, koji i danas razmišlja o Irini.

"Nikada nije mislio da će Irina otići. Žao nam je što se sve tek tako završilo, a Ronalda i dalje zanima njen život. Ljubomoran je i danas na Irininog momka", otkrio je otočkim medijima jedan Ronaldov prijatelj.

A nakon prekida s Ronaldom, Irina je rekla:

"Moj idealni muškarac je vjeran, iskren i džentlmen koji zna kako tretirati ženu. Ne vjerujem u muškarce koji nas čine nesretnima, jer su dječaci, a ne muškarci. Mislila sam da sam jednom pronašla svog idealnog muškarca, no ispalo je drugačije ".

Nema neke zvanične informacije zašto su njih dvoje prekinuli. Spominjala se beba, nedolazak Irine na rođendan Ronaldove majke, njegove prevare, ali samo njih dvoje znaju pravu istinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi