Prijedorčanka Biljana osvojila 19.000 PLATINUM JACKPOT konvertibilnih maraka

Može biti vrlo sretna

Prijedorčanka Biljana osvojila 19.000 PLATINUM JACKPOT konvertibilnih maraka

Svi znaju gdje aparati najviše daju! U MOZZARTU naravno. I svi znaju da se u MOZZARTU ne osvajaju veliki dobici samo na sportskom klađenju, a u prethonom periodu mnogo je onih koji su na tiketima dobili velike svote, već i na aparatima.

U okviru Jackpot akcije danas je na uplatno-isplatnom mjestu u Prijedoru srećnoj dobitnici isplaćen Platinum Jackpot u vrijednosti od tačno 19.050,14 KM! Čestitamo!

Biljana Vučković je otkrila kako namjerava da iskoristi ovaj sjajan novčani dobitak...

"Častiću sebe i svoju porodicu najprije, potom ću ostatak novca iskoristiti da otplatim kredit koji već duže vremena imam", zaključila je Biljana ne skrivajući zadovoljstvo i zahvalnost kompaniji Mozzart.

Biljana kaže da je sreću ubrzo zamijenila euforija...

"Pomislila sam da li je moguće da se ovo baš meni dešava, ali ubrzo mi je prišao operater Nemanja i čestitao, a nedugo potom pojavio se i menadžer koji se potrudio da isplata bude ekspresna".

Krenite odmah u vašu omiljenu kladionicu i probajte nove aparate posljednje generacije, jer možda ovakva impozantna suma čeka baš vas.

Zaigrajte i osvojite Jackpot na preko 80 Mozzartovih automat salona u Republici Srpskoj i Brčkom. Osvojite Platinum Jackpot koji kreće od 15.000,00 KM ili Diamond Jackpot koji kreće od 75.000,00 KM!

Promo

Top Komentari

pashabih
Dali joj 100KM za 4 vreće brašna da snimi reklamu.
3 0
eye of the tiger
Nabijem je na kurac
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi