Prijedorski divljaci slavili razbijajući stakla na džamiji
FOTO: Prijedordanas.com

Navijači u Prijedoru nisu znali sportski proslaviti srebro

Prijedorski divljaci slavili razbijajući stakla na džamiji

O. Lekić

Košarkaška reprezentacija Srbije sinoć je teško poražena u finalu Svjetskog košarkaškog prvenstva od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 129:92. 

Srbija je i pored poraza ostvarila veliki uspjeh, a navijači su imali razloga za zadovoljstvo. Slavilo se širom Srbije, ali i u Bosni i Hercegovini. 

Nije tu ništa sporno, zna se da reprezentacija Srbije u našoj zemlji ima veliki broj navijača, ali kada na ulice izađu divljaci onda mora doći do nemilih scena. 

Na Čaršijskoj džamiji u Prijedoru razbijeno je staklo, a vandali su vrijeđali i psovali bošnjačko stanovništvo. Ništa čudno u Bosni i Hercegovini, divljaka je bilo i bit će. Nažalost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.