Prizor je tako romantičan, mnoge bi djevojke voljele da su sada uz Cavanija
Zbog protesta u Parizu, PSG ovog vikenda nije igrao prvenstveni meč i Cavani je odlučio da uživa u kućnoj idili uz kamin

Cavani ima nekoliko dana odmora

Prizor je tako romantičan, mnoge bi djevojke voljele da su sada uz Cavanija

E. Škorić

Iskusni napadač PSG-a ima malo više neplaniranog odmora, pošto PSG ovog vikenda nije igrao, a razlog tome su žestoki protesti u Francuskoj.

Cavani je tako odlučio da se posveti samom sebi, pa je uz vatru u drušvu svoja dva psa odlučio da u potpunosti iskoristi ove slobodne dane.

Decembar je, mjesec kojeg mnogi smatraju posebnim, pa je i sama fotografija koju je objavio Cavani sva idilična i rekli bismo da na njoj samo nedostaje jedna dama.

Nema sumnje da bi djevojke širom svijeta uskočile pored Cavanija, no Urugvajac je u sretnom braku, a očigledno je da puno pažnje poklanja i svojim kućnim ljubimcima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi