Procurila fotografija Milice Dabović: Kao od majke rođena

Srbijanski mediji objavili

Procurila fotografija Milice Dabović: Kao od majke rođena

Srbijanska košarkašica Milica Dabović ponovo je u centru pažnje tamošnjih medija.

Milica je nedavno priznala kako ju je tukao njen bivši dečko Šime Štiklić, no sada joj sve krenulo nabolje, pošto je u vezi s Vukom. Međutim, opet o njoj pišu srbijanski tabloidi, nakon što je objavljena eksciplitna fotografija iz njenog mobitela.

Navodno je fotograifju Milica slala nepoznatom dečku, a ovaj je proslijedio istu prijateljima, pa ju je na kraju objavio Blic.

Ipak, treba kazati da je slika nastala prije više od godinu dana, dok je ona još bila u vezi sa bivšim dečkom. Na fotografiji je Milica gola kao od majke rođena, dok je rukom prekrila grudi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi