Prodaje se vila legendarnog Ayrtona Senne

Rezidencija legende formule 1

Prodaje se vila legendarnog Ayrtona Senne

Koliko god neki od vozača formule 1 u budućnosti osvojio titulu u najbržem cirkusu na svijetu, jedno ime ostat će iznad svih, nedodirljivo, ime legendarnog brazilskog vozača Ayrtona Senne.

Trostruki šampion svijeta koji je život izgubio 1. maja 1994. godine na VN San Marina postao je mit među fanovima formule 1.

Svakako da postoje oni fanovi koji imaju dubok džep, a njih će definitivno interesovati oglas koji je objavljen na portalu luxuryestate.com. Naime, na njemu je od nedavno u prodaju stavljena vila Ayrtona Senne. 

Radi se o vili koja se nalazi u Portugalskom Algarveu, ima sedam kupatila, velike salone i smještena je na zemljištu velikom 10.000 kvadratnih metara. Vila posjeduje teren za tenis, bazen olimpijske veličine i teren za golf. Cijena je prava "sitnica" - 10 miliona švicarskih franaka!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.